下一主題 ›› 返回列表 ‹‹ 上一主題 發帖
頭先83台重播講清講楚~
瓦烈神 發表於 2012-7-14 14:06

thx~ 以前未有咁多節目,我記得果個時間有人oncast

回復 79# 瓦烈神

嘩~好過癮啊佢O地
玩層層疊咁FD
我個FD 話養過,話佢O地繁殖能力好強~一胎好多隻的
生一穫根本養唔到咁多隻

我以前都養過倉鼠..係杏倉同小紫王~最乖係第一隻養既杏倉同另一隻小紫王 ...
瓦烈神 發表於 2012-7-14 14:05

呢兩隻鼠鼠真係好乖好聽話,又可愛喎

thanks
masauchuen 發表於 2012-7-14 01:06

你好呀~Z兄,歡迎你黎到高高啦~

回復  瓦烈神

嘩~好過癮啊佢O地
玩層層疊咁FD
我個FD 話養過,話佢O地繁殖能力好強~一胎好多隻的 ...
Larry 發表於 2012-7-14 14:10

所以養多過一隻呢,就要整幾個籠分開佢地.
一來防止生到成屋都係,二來為免佢地打架受傷/死亡.

回復 84# siunuijimjim

...不過..我會繼續去那邊..希望你們數個ching不要介意....

回復 86# masauchuen

唔介意 ,但係我呢排已經冇響果邊留言.
本版限制顯示個人簽名

回復 86# masauchuen

當然無問題啦,我O地都係唔妥果邊條狗雜種同班人渣admin
你有來兼出文支持,已經好俾面啦!

回復  瓦烈神

嘩~好過癮啊佢O地
玩層層疊咁FD
我個FD 話養過,話佢O地繁殖能力好強~一胎好多隻的 ...
Larry 發表於 14/7/2012 14:10

上面果張果兩隻生過倉鼠BB~d BB到左花生咁大既時候係咁走佬

呢兩隻鼠鼠真係好乖好聽話,又可愛喎
siunuijimjim 發表於 14/7/2012 14:44

我最鍾意第一隻養同埋第唔知幾多隻養既男倉鼠..即係第一張畀人騎果隻同第二張果隻
第一隻果隻超乖..就算走失左..叫佢個名就會出返黎望住我屋企人
第二張果隻細個既時候好鬼細膽..惦佢一下已經嗌到宰豬咁既聲
本版限制顯示個人簽名

回復  masauchuen

唔介意 ,但係我呢排已經冇響果邊留言.
siunuijimjim 發表於 2012-7-14 15:13

我也沒留言了 , 只是看相......

下一主題 ›› 返回列表 ‹‹ 上一主題