下一主題 ›› 返回列表 ‹‹ 上一主題 發帖
Share to Facebook Share to Twitter Google

[公告] -----「我的寵物醜態」分享活動 正式開始!-----

參加高高啦「我的寵物醜態」分享活動獲超炫勛章 + 99威望積分
http://bbs.gogo.la/thread-751720-1-1.html
高高啦保留以上內容的最終解釋權。

You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.
If a nation holds the mentations of  animosity and adoration, it will be the mentation of weak state.

參加高高啦「我的寵物醜態」分享活動獲超炫勛章 + 99威望積分
support 發表於 2014-9-21 23:46

前世欠佢,食飯竟然重要匙羹餵!

每次大聲鬧親佢都係咁既死樣,两隻耳仔自動摺埋!

又企喺度扮高貴,佢係成日覺得佢才是我主人!
本版限制顯示個人簽名

非常支持~!我已參加及成為第一個我的寵物醜態分享的人。
本版限制顯示個人簽名

我成為第二個寵物醜態的人。

推推推...順便拎D分數-.-

下一主題 ›› 返回列表 ‹‹ 上一主題